Digitale fotoprints voor Kuehne + Nagel

De logistieke dienstverlener Kuehne + Nagel is onlangs verhuisd van de Antwerpse Frankrijklei naar het nieuw gebouwencomplex Post X, vlakbij het station van Berchem, naast de Antwerpse Ring. De kantoren ademen een frisse blauwe dynamiek uit. Op de glazen scheidingswanden werd met onze unieke Frostbright een nieuwe creatieve folietechnologie uitgewerkt die privacy garandeert maar ook aangenaam licht binnenlaat. Het gaat om een totaal nieuw concept, ontwikkeld door www.zandstraalfolies.be

Wave op glazen wanden

De opeenvolgende met folies bewerkte ramen roepen een “wave” op, een dynamische golfbeweging die in al de gangen verder gezet wordt. Er gaat een duidelijke voelbare kracht van uit die meteen ook de dynamiek van Kuehne + Nagel suggereert. 

Fotoprint op wanden van de vergaderzalen

De zorgvuldig uitgekozen beelden werden in de blauwe Kuehne + Nagel huiskleur ingekleurd. De drie grote vergaderzalen kregen haven- en zee gebonden beelden, welke langs beide kanten van de meeting rooms zichtbaar zijn. 

Freesletters

Naast een dikke 300 m² beprinte zandstraalfolie werden ook freesletters met het logo van Kuehne + Nagel op de muren geplaatst. De freesletters van 10 millimeter werden in de huiskleur gespoten en op de wanden gemonteerd.