Toepassingen

Zandstraalfolies zijn glasfolies met een zandstraal effect, door ons gekleefd op ramen, deuren, wanden, vergaderzalen en meeting rooms. We leveren u een vakkundige plaatsing en installatie van alle types zandstraalfolie en zandstraalfolies, in eigen beheer, doorheen het ganse land. www.zandstraalfolies.be sinds 1993, de grootste installateur van zandstraalfolies van de provincie Antwerpen. Wij plakken en installeren onze zandstraalfolie zowel voor bedrijven, instellingen, overheid als voor particulieren.

Glazen wanden

Glazen wanden en glaswanden kunnen zowel op kantoor, bedrijf of bij uw thuis voor een afscheiding zorgen.

Lees meer
Vergaderzalen

Glas wordt steeds vaker gebruikt in vergaderzalen en meeting rooms op kantoor. Alleen zorgt het vaak voor hinderlijke en ongewenste inkijk van uit de gang

Lees meer
Retail/Winkelketens

De meeste winkelstraten en winkelcentra zijn onze habitat. De retailsector doet regelmatig een beroep op onze vakkundige plaatsing van onze zandstraalfolies. 

Lees meer
Banken

Banken en andere bedrijven in de financiële sector kiezen meer en meer voor glazen wanden en glaswanden om spreekruimtes te maken in de bank kantoren. 

Lees meer
Vrije beroepen praktijk

Vrije beroepers en hun patiënten en cliënten hebben graag de nodige privacy. Niet alleen in de spreekruimtes, spreekkamer, behandelkamer maar minstens evenveel in de wachtzaal. 

Lees meer
Vrij beroepen wachtzaal

Het laten bekleven van ramen, deuren, wanden, glazen wanden in de wachtzaal, wachtruimte van een arts, vrij beroep, zorgt voor veel minder inkijk. Niet alleen decoratief maar zeker ook heel functioneel.

Lees meer
Horeca

Zandstraalfolies met belettering van logo, teksten, tekeningen en afbeeldingen uitgesneden in zandstraalfolie voor de HoReCa sector.

Lees meer
Medische sector

Meer privacy en minder inkijk voor artsen, personeel,bewoners en bezoekers met zandstraalfolies.

Lees meer
Fotoprints

Digitale fotoprints van foto’s, afbeeldingen en tekeningen worden rechtstreeks geprint op zandstraalfolies in hoge resolutie en kwaliteit.

Lees meer
Anti doorloopfolie

Glas van glazen wanden wordt steeds helderder. De profielen van ramen, deuren, scheidingswanden en glazen wanden worden smaller. De plaatsing van een anti doorloop folie kan ervoor zorgen dat er minder tegen het glas aan gelopen wordt.

Lees meer
Particulieren

De meeste plaatsingen van onze zandstraalfolies gebeuren voor bedrijven. Maar als particulier kan u ook gebruik maken van onze know how en ervaring.

Lees meer
Belettering met zandstraalfolie

Uit zandstraalfolies kunnen alle teksten, logo’s, afbeeldingen machinaal gesneden worden om gekleefd te worden op glas, ramen, deuren, scheidingswanden. 

Lees meer
Decoratieve glasfolie

De door ons geplaatste decoratieve glasfolies hebben eigentijdse voorgedrukte standaard designs. Onze decoratie folies voor op glas bestaan in het wit en grijs, met een uitzonderlijke rolbreedte tot 152 cm. 

Lees meer
Transparante kleurfolie

We plaatsen het grootste assortiment op de markt aan semi transparante en transparante kleurfolies op glas, ramen, deuren, glazen wanden.

Lees meer